Latexfalt groeit! Latexfalt b.v. is een toonaangevende organisatie als het gaat om productontwikkeling, trendsetting en applicatie van vloeren. Jarenlange ervaring en natuurlijk constante marktontwikkelingen en verschuivingen hebben de organisatie geleerd om snel in te springen op vraag en ontwikkeling. In 2005, heeft Latexfalt een belangrijke metamorfose ondergaan door de organisatie een nieuw leven in te blazen, ander ideeën in te brengen en de bedrijfsstructuur drastisch op zijn kop te zetten. Dat is gelukt! Latexfalt b.v. staat, bloeit en groeit als nooit te voren.

De vloeren van Latexfalt zijn duurzaam, van goede kwaliteit en tegen een scherpe prijs! Wij produceren en maken de vloeren zelf. Onze producten variëren van vloeren voor algemene doeleinden zoals, kantoren, winkels en showrooms tot vloeren voor specifieke industriële toepassingen zoals opslag en distributie, bouwmarkten, productie industrie, chemische en grafische industrie. Maar ook openbare gebouwen als ziekenhuizen, scholen, musea en theaters behoren tot onze doelgroep. Net als parkeergarages, hellingbanen en parkeerdaken.

De vloer producten van Latexfalt zijn divers en op maat. Wij leveren o.a. gietvloeren (epoxy en PU), siergrind vloeren, coatingvloeren, betonlook vloeren en troffelvloeren. Ook specifieke eisen als vloeistofdicht, chemisch bestendig, antislip, antistatisch of brandvertragend zijn geen probleem voor ons. Op deze website vindt u alle Latexfalt producten afzonderlijk op een pagina, maar kan u ook snel en gemakkelijk navigeren op specifieke wensen en eisen als toepassingen en eigenschappen.

Kunststofvloeren maken het interieur van uw kantoor, winkel, horeca- of bedrijfspand echt af! Is uw oude vloer toe aan vervanging, restauratie of renovatie? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij leggen, onderhouden en renoveren van bedrijfsvloeren voor bouw, nieuwbouw en bestaande bouw.

“Kwaliteitsvloeren door vakmensen!”

Wilt u vrijblijvend advies over het leggen, onderhouden, restaureren of renoveren van kunststofvloeren, neem dan contact met ons op en bel ons +31 (0) 71 341 9108 of mail ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor product en systeemspecifieke informatie kunt u ook onze website www.kunststofvloeren.nl bezoeken.

Wilt u vrijblijvend advies onze parkeerdeksystemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.