Latexfalt vloersystemen voor bedrijven

Latexfalt vloersystemen is specialist in de ontwikkeling, productie, applicatie en verkoop van gietvloersystemen en biedt partners complete vloeroplossingen waarmee onderhoud en beheer efficient kunnen worden beheerd. Van een gedegen advisering over de juiste vloersystemen tot de aanlevering, applicatie en uitvoering, ontzorgt Latexfalt Vloer Systemen haar klanten!

Of het nu gaat om compleet nieuwe kunststofvloeren of alleen de coating van de vloer, als vloerenbedrijf kunnen wij u helpen. Te beginnen met vrijblijvend advies!

“Kwaliteitsvloeren door vakmensen!”

Kunststofvloeren maken het interieur van uw kantoor, winkel, horeca- of bedrijfspand echt af! Is uw oude vloer toe aan vervanging, restauratie of renovatie? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij leggen, onderhouden en renoveren van bedrijfsvloeren voor bouw, nieuwbouw en bestaande bouw.

Voor het leggen van een epoxy vloer of polyurethaan (PU) gietvloer, betonlook vloer, siergrindvloer, HACCP vloer, ESD vloer of troffelvloer is specialistische vakkennis een must.
 
Zeker met de huidige wettelijke eisen aan de voorbewerking, het maken en leggen van de vloer en de afwerking zijn vakmensen nodig. Latexfalt bestaat uit deze vakmensen. Vanuit onze bedrijven in Koudekerk aan den Rijn en Hazerswoude bedienen wij heel Nederland!

Voor nieuwbouw en renovatie levert Latexfalt Vloeren Systemen bedrijfsvloersystemen in laagdiktes variërend van 15 tot 40 mm, die geschikt zijn voor verschillende soorten ondervloeren, zoals beton, industrieplaten, tegels, [giet]asfalt, klinkerbestrating en dergelijke. Latexfaltvloeren zijn uitermate geschikt voor toepassingen in opslagruimtes, productieruimtes, magazijnen, expeditieruimtes, parkeergarages, etc.. Latexfaltvloeren kunnen machinaal/lasergestuurd worden aangebracht, waardoor een zeer hoge vlaktegraad wordt bereikt.

Voor product en systeemspecifieke informatie kunt u ook onze website www.latexfaltvloeren.nl bezoeken.

Wilt u vrijblijvend advies over het leggen, onderhouden, restaureren of renoveren van (kunststof)vloeren?

Neem dan contact met ons op. Wij reageren uiterlijk binnen 2-3 werkdagen.