Voor hellingbanen en parkeerdaken heeft LATEXFALT BV twee systemen: het Latexfalt Parkdeck en Latexfalt Parkdeck Plus systeem. 

Afhankelijk van de eisen en wensen met betrekking tot scheuroverbruggende en waterwerende eigenschappen kan een keuze tussen bovengenoemde systemen worden gemaakt.

Latexfalt Parkdeck
De Latexfalt Parkdeck is een slijtlaag voor parkeerdaken, hellingbanen en parkeervloeren. Deze slijtlaag bestaat uit een gemodificeerde bitumenemulsie welke wordt voorzien van een afstrooimateriaal. De gemodificeerde bitumen vormt een waterdicht membraan welke de betonconstructie beschermt tegen water en dooizouten. Door het gebruik van een gebroken steenslag wordt een slijt- en slipvaste ondergrond gecreëerd.  De kleur van de afwerking wordt bepaald door het instrooimateriaal. Dit kan o.a. zijn Basalt, gekleurd Steenslag, Mandurax, etc. Afhankelijk van het gekozen afstrooimateriaal bedraagt de dikte van Latexfalt Parkdeck ca. 6 - 10 mm.

Naast nieuwbouwprojecten is Latexfalt Parkdeck een uitstekend systeem om bestaande, versleten parkeerdaken van o.a. gietasfalt te renoveren.

Latexfalt Parkdeck Plus
Latexfalt Parkdeck Plus is het Latexfalt Parkdeck systeem versterkt met een extra weefselinlage. Dit drie-laagse systeem heeft verbeterde scheuroverbruggende en waterwerende eigenschappen.

Tevens zijn een aantal standaard specifieke afwerkingen ontwikkeld ten behoeve van randaansluitingen, doorvoeren, overgangen, opleggingen, etc.