De Latexfalt® Safegrip emulsies zijn hoog polymeer gemodificeerde bitumenemulsies voor het conserveren van betonconstructies of als beschermende slijtlaag op houten brugdekken.

Latexfalt Safegrip SE is een hoog gemodificeerde kationische bitumenemulsie voor stress-absorberende- [SAMI], betonbeschermende membranen en oppervlakbehandelingen. Het product wordt toegepast voor de conservering van beton- en asfaltconstructies of als beschermende laag op houten brugdekken.

Technische documentatie
Latexfalt Safegrip SE

Latexfalt Safegrip SW is een snel brekende hoog gemodificeerde kationische bitumenemulsie,speciaal ontwikkeld en gecertificeerd als stress-absorberend [SAMI] en beschermend membraan. Latexfalt Safegrip SW is spanningsoverbruggend en kan worden aangebracht op betonnen of asfalt ondergronden.Deze emulsie wordt met een sproeiwagen en warm aangebracht.

Latexfalt Safegrip SK is een polymeer gemodificeerde kationische bitumenemulsie met verhoogde viscositeit voor stress-absorberende- [SAMI],betonbeschermende membranen en oppervlakbehandelingen. Het product wordt toegepast voor de conservering van beton- en asfaltconstructies of als beschermende laag op houten brugdekken en is met name geschikt voor toepassing op sterk hellende en verticale oppervlakken.