Een onderhoudsmethode voor asfaltverhardingen kan eenvoudig en duurzaam door middel van Modimuls® 2000 of Latexfalt® Reparatie SE, afgestrooid en ingewalst met fijne steenslag. LATEXFALT heeft speciale producten ontwikkeld voor het uitvoeren van slijtlagen met een Wegdek Reparatiemachine op die plaatsen waar een sproeiauto slecht of niet inzetbaar is.

Latexfalt® Reparatie SE is een uitgebalanceerde bitumenemulsie met uitstekende benattings- en hechteigenschappen en is speciaal ontwikkeld voor het uitvoeren van oppervlakbehandeling op die plaatsen waar een sproeiauto slecht of niet inzetbaar is. Latexfalt Reparatie-emulsie is tevens geschikt voor Wegdek Reparatie-units [WRM] of om in kleinere sproeiunits of met een handsproeilans verwerkt te worden.

Modimuls® 2000 is een polymeer gemodificeerde bitumenemulsie met uitstekende benattings- en hechteigenschappen en is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van oppervlakbehandelingen op die plaatsen waar een sproeiauto slecht of niet inzetbaar is. Modimuls 2000 is tevens geschikt voor Wegdek Reparatie-units [WRM] of om in kleinere sproeiunits of met een handsproeilans verwerkt te worden.

Kenmerken

  • kosteneffectief
  • levensduur verlengend
  • bevordert stroefheid en zichtbaarheid
  • snel aan te brengen